Voordeur concerten

Voordeurconcerten

Op zoek naar een muzikaal intermezzo voor jezelf of iemand anders? Dit is je kans! Boek nu een Delftse muzikant voor een exclusief voordeurconcert aan jouw voordeur!

De voordeurconcerten uit de Kromstraat zijn een initiatief van podium STECK en EM Music & Events om de Delftse muzikanten een hart onder de riem te steken en het Delftse publiek te kunnen verblijden met mini concerten. Iedereen kan in deze donkere tijden wel een muzikale oppepper gebruiken!

Boek nu een voordeurconcert van 15 minuten voor slechts €49,95.

Selecteer een muzikant en boek een tijdslot naar keuze. De muzikant speelt voor de deur en komt niet binnen. Hierbij blijft hij/zij altijd minstens op 1,5 meter afstand. Het voordeurconcert van 15 minuten vindt plaats binnen een tijdslot van 30 minuten (restant van de tijd gebruikt de muzikant als reistijd van en naar de optredens).

TIP Doe iemand een voordeurconcert cadeau! De muzikanten geven graag een persoonlijk tintje aan hun optreden. Iets bijzonders te vieren? Extra tijdslots zijn mogelijk op aanvraag! Geef je wensen door via info@groetenuitdekromstraat.nl.

Nog een TIP Als je dan toch aan het trakteren bent, doe er dan ook een leuk bierpakket of borreltas bij!

Algemene voorwaarden voor het bestellen van een voordeurconcerten vind je hier.

Alle muzikanten

Hieronder vind je alle deelnemende muzikanten.

  • Selecteer een specifieke datum en klik vervolgens op filter, als je wilt weten wie er op díe dag beschikbaar zijn om op te treden,
  • klik op een muzikant om meer over ze te weten te komen en hun beschikbaarheid.
Ruji

Genre: Afrikaans aanvoelende Soul en R&B uit Delft Bio: Ooit vertrokken vanuit…

€49,95
STECK Voordeurconcert Ruji

Ruji

J.F. Blackstone

Genre: Blues, Folk, Pop Bio: Southern blues-pop with a bit of folk flavor.

€49,95
STECK Voordeurconcert Blackstone

J.F. Blackstone