Bereidingswijze
Gerechten uit de webshop van Groetenuitdekromstraat worden grotendeels voor je bereid door het keukenteam van Eet- en Proeflokaal de Kurk.
We bezorgen warme gerechten koud bij je thuis. Met enkele eenvoudige handelingen serveer je je gerechten vervolgens warm op tafel. We voegen de bereidingsinstructie geprint bij je bestelling, maar je kunt ze hieronder ook alvast lezen:
Algemeen
Zorg ervoor dat je je oven voorverwarmd op 160 C en eventueel vast water aan de kook brengt in een brede pan, zodra je je bestelling hebt geplaatst óf op tafel wilt serveren.
Brood
Voorverwarm de oven op 160 graden. Bak het breekbrood af voor 12 minuten en serveer met de eiersmeersel en tapenade.
Voorgerechten
- Soep
Roerend opwarmen in een pan, niet doorkoken. Bij het serveren de croutons en kaas toevoegen.
- Tonijn/ Vitello Tonato/ Geitenkaas
Combineer de producten per kartonnen doos. Alleen bij de geitenkaas de sla toevoegen.
Hoofdgerechten
- Wildstoof/ Paddenstoelenstoof/ Spareribs/ Groenten
Vul een ruime pan met koud water. Doe het product in de gesloten verpakking in het water (zorg ervoor dat deze ruim in het water liggen). Breng het water tegen de kook aan en laat zo 10 minuten staan.
Serveer de stoof in een schaaltje. De spareribs kunnen zonder vocht op bord.
-
Zalm/ Roseval aardappeltjes/ Lasagne
Verwarm de heteluchtoven voor op 160 graden.
Zalm 20 minuten, vouw de verpakking open, schenk het flesje wijn erbij en vouw weer dicht. Deze kan in de verpakking en al de oven in, wel nog even in een ovenschaal leggen voor het lekken van het vocht.
Lasagne 15 minuten, deze kan in het aluminium bakje zonder folie of deksel de oven in.
Roseval 15 minuten, deze kan in het aluminium bakje zonder folie of deksel de oven in.
- Entrecote
Haal de entrecote 30 minuten van tevoren uit de koeling óf wanneer u direct na levering wilt gaan eten, leg de entrecote niet meer in de koeling. Verwarm de heteluchtoven voor op 160 graden. Doe de entrecote in een ovenschaal of leg op een plateau.
Rare: 6 minuten
Medium: 12 minuten
Well done: 18 minuten
Zodra de entrecote uit de oven komt nog 5 minuten op het aanrecht laten rusten voordat je deze serveert, naar smaak peper en zout toevoegen.
Nagerechten
Smakelijk eten!