Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Voordeurconcerten uit de Kromstraat

  • Na het plaatsen van een bestelling neemt de gekozen muzikant contact met je op om jullie wensen door te spreken. Ze kunnen bijvoorbeeld ook vragen naar de parkeermogelijkheden in de buurt of de dichts bij zijnde tram/bus halte.
  • de voordeurconcerten zijn alleen te boeken op adressen gemeente in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker-Nootdorp of Rijswijk. Woon je in een aangrenzende gemeente, stuur dan even een mailtje naar info@groetenuitdekromstraat.nl en dan kijken we of er een muzikant is die langs kan komen op het opgegeven adres.
  • de voordeurconcerten kunnen helaas niet gespeeld worden bij (te)slecht weer. Muzikanten schatten zelf in of het weer toelaat dat ze spelen of niet. Bij slecht weer zal de muzikant contact opnemen om het concert te verzetten.
  • als een muzikant moet annuleren door ziekte of andere onvoorziene omstandigheden zullen wij direct contact met u opnemen. U kunt dan kiezen om het concert te verplaatsen, of we gaan op zoek naar een andere muzikant die op het geboekte tijdstip langs kan komen,
  • de voordeurconcerten zijn bedoeld voor de privé sfeer en de tarieven zijn hier ook op afgestemd,
  • we verwachten dat iedereen zich aan de corona maatregelen houdt, dat wil zeggen (huidige regels) je mag maximum drie bezoekers (ouder dan 12 jaar) thuis uitnodigen per dag buiten het eigen huishouden. Bezoekers buiten het huishouden houden allemaal 1,5 afstand van elkaar. Mocht de muzikant vermoeden dat regels gebroken worden, mogen zij het optreden annuleren/weigeren bij aankomst om te voorkomen dat zij aansprakelijk gesteld worden en een boete krijgen. Voor de actuele maatregelen kijk op www.rijskoverheid.nl.