Over ons

Groeten uit de Kromstraat is een initiatief van Eet- en Proeflokaal de Kurk, Jazzcafé Bebop en STECK podium club bar. Vanwege de Corona maatregelen kunnen hun gasten niet naar de Kromstraat komen, daarom doen zij hen graag de 'groeten uit de Kromstraat'. In deze webshop vind je allerlei leuke producten die je normaal gesproken aan de bar of in het restaurant kunt bestellen, maar nu worden ze gewoon bij je thuisbezorgd of opgestuurd.

Vragen

Heb je ideeën, vragen op opmerkingen? Neem dan contact op met info@groetenuitdekromstraat.nl. Email wordt binnen 24 uur beantwoord, 7 dagen per week.

Ansichtkaart

Ansichtkaart ontvangen? Dat kan! Want bij elke bestelling ontvang je van ons de Groeten uit de Kromstraat. En bij elke bestelling boven de 20 euro, ontvang je zelfs een extra ansichtkaart.

Elke ansichtkaart is 2 euro waard en kan je verzilveren als we weer open gaan. Neem je een ansichtkaart mee naar de Kurk? Dan ontvang je zelfs 10% korting op je totale dinerrekening!

Heb je inmiddels een hele waslijn aan ansichtkaarten van ons gespaard? Stuur dan eens de Groeten uit de Kromstraat naar iemand anders, zo helpen we elkaar allemaal een beetje.

Meer weten? Check onze voorwaarden.

Bereiding van gerechten

Etenswaren in de webshop van Groetenuitdekromstraat worden grotendeels voor je bereid door het keukenteam van Eet- en Proeflokaal de Kurk. Bij elk gerecht wordt een korte bereidingsinstructie gevoegd waarmee je met enkele eenvoudige handelingen een heus restaurant diner op tafel tovert.

De bereidingen zijn ook te downloaden bij elk gerecht.

Bezorgen en verzenden

Bezorgen en verzenden

 • Bestellingen die via de webshop via Ideal worden afgerekend, bezorgen wij grátis in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk-buiten en Pijnacker-Nootdorp (postcode 2286-2288-2289) en Den Haag Ypenburg (poscode 2496-2497-2498),
 • Vaste verzendkosten zijn €7,25 per bestelling buiten de bezorgregio (in NL),
 • Bestellingen met eten worden nóóit verzonden, enkel (grátis) bezorgd in de bezorgregio, 
 • Kiest je voor een bezorgdag in de toekomst (bijvoorbeeld bij een thuisdiner, dan wordt de héle bestelling op díe bezorgdag geleverd,
 • Bestellingen die voor 24:00 uur ’s avonds zijn gedaan, worden de volgende dag bezorgd tussen 14.00-17.00 uur óf voor verzending aangeboden bij PostNL,
 • We bezorgen tussen 14.00-17.00 uur en verwachten dat je rekening houdt met de komst van je bestelling. Wanneer er niemand thuis is, bellen we eerst voor een alternatief afleveradres, krijgen we geen contact dan wordt de bestelling voor de deur gezet voor eigen risico,
 • Leeftijdgrens bij bestellen is 18+ voor alcoholhoudende bestellingen.

Verder als kanttekening:

We doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd en netjes af te leveren. Wij hopen op je begrip bij drukte. Is iets ondanks onze zorgvuldigheid niet naar wens? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@groetenuitdekromstraat.nl.

Voorwaarden

Ansichtkaart ontvangen met de Groeten uit de Kromstraat? Dat kan, want bij elke bestelling ontvang je van ons de Groeten uit de Kromstaat en hiermee kan je voordelig komen genieten als onze bedrijven weer open kunnen. Het werkt als volgt:

 • Ansichtkaarten van Groeten uit de Kromstraat zijn niet geldig i.c.m. andere acties,
 • Per dinerrekening in de Kurk kan je één ansichtkaart inleveren tegen 10% korting op de rekening van de héle tafel,
 • Ansichtkaarten kunnen met meerdere tegelijk á 2 euro korting per kaart worden ingeleverd bij Bebop, Kurk en STECK,
 • Ansichtkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.